„Fericirea-i un pitic… ce danseaza…”

Astazi, daca ar fi sa ma iau dupa canoane, ar trebui sa fiu trista si amarata, ar trebui intr-o stare foarte proasta datorita situatiei financiare si a stangerii chimirului. Dar eu astazi sunt fericita, am de ce sa fiu fericita, am o pereche minunata, intru toate defectele lui, am un copil extraordinar, care imi umple zilele, iar eu , eu sunt multumita de mine!

Vezi tu, oare sa fie doar varsta de vina?… Tineretea?… Adica atunci cand vor mai trece niste ani peste noi, peste mine, peste relatie, o sa fie altfel? Mai pesimist, mai sumbru? Pentru ca atunci intr-adevar ar fi trist. Dar vezi tu, eu cred ca nu e cazul, fiindca e vorba, nu de tinerete, cum probabil se crede (cum probabil m-as putea pacali si eu), ci despre principii, despre crezul tau, despre ceea ce visezi tu…Eu imi doresc o familie, iar fericirea mea isi trage seva din bunastarea familiei mele.  Nimic pe lumea asta nu e mai important si nimic pe lumea asta nu ma poate face mai fericita decat baietii mei; cand se intampla ceva cu ei, nimic pe lumea asta nu ma poate face sa ma simt mai bine. Pentru ca vezi tu, fericirea e in lucrurile marunte si e a ta, personala. Fericirea nicicand n-o sa fie identica cu a altei persoane.

Fericirea e-un lucru marunt, e o coarda care vibreaza. Fericirea-i un pitic…ce danseaza…

Cred in mine, cred in noi si in Dumnezeu. Si mai cred ca toate sunt trecatoare, ca toate vin si pleaca, iar ca raul e aici doar cat sa te puna la incercare, dupa care pleaca. Si mai cred ca daca iti doresti suficient de tare, visele se indeplinesc, asa, cu un praf de stele!

Reclame

2 păreri la “„Fericirea-i un pitic… ce danseaza…”

  1. Multumesc frumos pt compliment. Da, scriu cam rar, dar scriu fix in momentele alea in care sunt relaxata si in uniune cu universul…cand vine inspiratia! Dar uite, o sa promit ca o sa ma tin totusi de treaba, nu o sa abandonez proiectul, daca am si cereri de la public. Multumesc inca o data.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s