Un strop de lumina…

A iesit soarele si pe strada mea…Zambesc in coltul gurii la auzul acestei afirmatii. Ne-am mutat cu chirie, am plecat de la ai mei. Dupa lamentari si tristeti neintemeiate peste care am reusit sa trec, ne e bine. Suntem inca in curs de acomodare cu noua locuinta si chiar daca e cu chirie, e „a noastra”, a primit titlul de „acasa”.  Financiar e mai prost si o sa tot fie…Dar stii ce? Pentru prima oara in vreo 2 ani, e chiar bine. Nu-mi pasa ca renunt la capriciile mele feminine, ca imi iau doar o revista in loc de 3, ca fac piata si gatesc mult mai des. Pentru prima oara in vreo 2 ani chiar ma simt linistita, da, asta e cuvantul potrivit. Si mai ales simt ca revin la femeia cu ambitie, femeia care stie ce vrea si careia nu-i este greu sa lupte pentru ceea ce-si doreste!

Zilele astea am redescoperit frumusetea vietii: mersul in parc cu copilul meu de placere si nu din nevoia de a pleca de acasa, rezolvarea treburilor de gospodarie, din drag fata de familia mea si nu de „nevoie”, mersul la munca de placere si nu din dorinta de a evada si mai presusu de toate, un sot mai tot timpul zambitor, binedispus, linistit si mai ales iubitor! Practic, incep sa-mi retraiesc viata, a mea proprie si nu dirijata de timpul, dispozitiile si lipsa de chef a altora. Si, la naiba, e tare bine!

Ma bucur de soarele care a rasarit si pe strada noastra si sper sa ramana mereu aici, chiar daca momentan este cu colti, nu doar cu dinti. Un strop de lumina dintr-un val ce va sa vina! Dumnezeu e aici, e peste tot si e bun cu noi!

PS: Azi e Buna Vestirea. Buna vestirea mea a unei vieti mai bune. 🙂

Reclame

2 păreri la “Un strop de lumina…

  1. Da, intodeauna e mai bine sa ai casa ta, sa nu stai cu altii, sa nu depinzi de nimeni.
    In casa ta te scoli cand vrei, mananci cand vrei, faci curatenie cand ai chef, umblii dezbracata daca ai chef :D.
    Ideea e ca faci ce vrei cand vrei fara sa se uite cineva la orice puf pe care-l misti.
    Ma bucur ca v-ati gasit linistea.

  2. Multumesc frumos de vizita Ramona. Asa e, de-aia am si plecat, pentru ca simteam nevoia de intimitate. Nu ne-am certat cu ai mei, dar nu se mai putea, era o tensiune intre noi. Asa putem sa facem ce vrem cand vrem si fara priviri aiurea sau comentarii si mai aiurea.
    Te mai astept!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s