Asta e! Sunt inconsecventa! Nu ma tin de scris.  Observ ca n-am mai scris din 15 decembrie. Cred ca sunt mai mult obisnuita sa citesc, sa observ din umbra, ceea ce e trist. Nu prea sunt un om al actiunii, desi atunci cand se intampla sunt foarte ok. Imi lipseste imaginatia si atunci citesc…cu timpul o sa ma dezvolt…

Dupa aceasta introducere mirobolanta, povestesc ca am facut de sarbatori. De Craciun a fost foarte fun, am stat acasa cu familia, am facut poze copiilor cand se pupau, o dulceata! Dar, din pacate, la doua zile dupa David a facut febra, a ajuns si la 39,3, iar enterocolita. Copilul asta e sensibil la ceva si trebuie sa aflu la ce! Cu ajutorul lui Dumnezeu ne-a trecut febra si acum suntem pe regim, regim pe care nu-l mananca! De revelion am dat cin-cin cu familia si am plecat la o petrecere care, desi nu ma asteptam, a fost foarte tare! De mult nu m-am mai distrat asa bine!  Pe 1 ian 2009 am revenit la o bauta la acelasi tip care a dat petrecerea de rev, pe 2 am fost la alta prietena, alta distractie, pe 3 tot asa.

In concluzie, am terminat anul prost si am inceput foarte bine! Anul trecut a fost foarte bun pt mine, am visuri si mai mari pt anul acesta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s